dijous, 13 de març del 2014

Informació Mini Campus Setmana Santa 2014




De nou arriben dies de vacances i des del Patixou volem fomentar l’activitat física i la pràctica de l’esport que més us agrada proposant-vos fer un Mini-Campus amb nosaltres.



En el Mini-Campus podrem fer dos activitats diferents: 1:30 de Dansa orientada al patinatge i 1:30 de Solo Dance.



Els que vàreu gaudir amb nosaltres durant el Nadal de la Dansa orientada al patinatge ja sabeu el que és. Pels que no vàreu poder compartir el Taller us direm que la dansa en ajuda a enfortir els músculs, guanyar elasticitat i donar elegància al nostres moviments de patinatge.



El Solo Dance és una modalitat de patinatge artístic que consisteix en realitzar un recorregut per la pista aconseguint que el ball representi la música o tema elegit. Es tracta de ballar. El patinador ha d'aconseguir amb passos, que el públic comprengui el que pretén expressar sense ajuda de salts o d'un altre patinador.
Ambdues activitats son complementaries i ens ajuden a conèixer el nostre cos, a dominar-lo i a practicar modalitats de patinatge que ara per ara el club no practica de forma regular.

Apunteu-vos.. us ho passareu molt be!.

El Taller serà impartit per Na Maria del Carmen Garcia, coordinadora, entrenadora nacional i patinadora de la Fundació Esport base Vilanova i per En Toni García, entrenador de la Fundació Esport base Vilanova i també nostre.
Dies, horaris:
Farem dos grups: el grup de iniciació i mitjanes i el grup de grans + universitàries.
Dilluns 14 d’Abril : De 09:00 a 12:00
Dimarts 15 d’Abril : De 09:00 a 12:00
Dimecres 16 d’Abril: De 09:00 a 12:00
LLOC: PISTES 3 I 4 PAVELLÓ FIRAVÍ – VILAFRANCA DEL PENEDES

Si voleu informació sobre el preu envieu-nos un correu electrònic a cpa@patixou.cat